Friday, August 26, 2005

Ugens Hjemmeopgave 1:

Design din nemesis.
Alle rigtige helte har en nemesis. Superman har Lex Luthor og Spiderman har Norman Osborn.
Hvem er DIN nemesis.
Skriv en historie om hvem som er din ærkefjende eller om ikke det hvem er en fjende som er med til at definere din characters fortid.
Hvem er vedkommende og hvorfor er i fjender? Er det kun ham som har set sig sur på din character eller er det gensidigt?
Hvordan ser vedkommende ud og har din fjende særlige egenskaber eller evner?
Historien er vigtigst. Stats kommer i anden række da de jo kan blive modificeret, men selvfølgelig er i velkomne til at foreslå disse.

Eksempler: En gammel læremester, en medstuderende rival, en tidligere elsker, en autoritetsfigur, en adelsmand, en dusørjæger.
Der er mange typer fjender. Nogle er en direkte fysisk trussel, mens andre for nogen til at gøre det beskidte arbejde for sig. Stadig er der dem som bare er ude på at gøre ens liv umuligt, hvis ikke et levende helvede. Der er et utal af muligheder og stereotyper kan være lige så gode som den totalt originale idé. Husk; det er historien bag som er vigtigst.

Er i friske på dette er der selvfølgelig ingen deadline, men det kunne være fedt at have den i hænde inden næste session så jeg evt. kan drøfte detaljer med jer.

Sider en af jer og tænker ”skod! Så får vi da bare smidt vedkommende lig i hovedet!”, så er mit svar ”ja, hvis i er heldige! Det er da for fedt at have medbestemmelse over hvem man måske kommer til at møde i løbet af eventyret”.

God fornøjelse til jer af jer som kunne have lyst til at tage imod udfordringen.

No comments: